В момента има 7 посетителя в сайта
Брой прегледи на съдържанието : 139576
Н
23
2012

ДОВИЖДАНЕ!

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

 

Днес се сбогувахме и изпратихме още едно дете.То намери своя нов живот и свое семейство-мама, татко и братче. 
Направихме малка изненада за мама и татко- малка презентация , в която разказахме за живота на дет
ето до момента. Това е една своебразна "Книга на живота" и с нея се надяваме, да помогнем на малката Г. да попълни своя пъзел на живота някога.
Докато траеше процедурата по осиновяване, ние подготвяхме детето за предстоящото бъдеще. Всяка седмица имахме скайп връзка с мама и тате. А през цялото време албумчето и снимките говореха за това, че я очакват с нетърпение в новия дом. Детето получи колет и подаръци за своя последен рожден ден, без мама и тате.По желание на родителите, дето общуваше на родния им език с леля Илианка.
Ще ни липсва, нашата принцеса! Радваме се, че тя ще има своята първа Коледа в семейството си!

Пожелахме им Щастие и взаимно търпение в новия живот! 

 


О
23
2012

ФИЛМ ЗА НАС, С НАС И ДОБРИТЕ ХОРА

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

 

http://bnt.bg/bg/productions/143/edition/26235/mestno_vreme_22_oktomvri_2012

.

О
13
2012

Дарение от община Тутракан

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

Вчера ни дойдоха гости- кмета на община Тутракан и представители от администрацията. Те облякоха нашите деца за зимата, след проведена благотворителна акция в община Тутракан. Индивидуалните подаръци раздаде лично кмета на общината д.р Стефанов . За всяко дете имаше точно по мярка, топло зимно яке, нови боти/ботушки и шапки, както и пълна чанта с лакомства и почерпка, а за общи игри - на момчетата джаги футбол и на момичетата кукленска къща. Наред с това, гостите предоставиха на децата винаги необходимите дрехи, книжки, настолен компютър втора употреба. С много емоции и бурни радостни възгласи децата, мериха и обличаха новите придобивки в своята стая.

БЛАГОДАРИМ! Благодарности за всички включили се в акцията, както и на организаторите на доброволческата кампания! Децата заслужват това!

 


О
07
2012

Посещение на семейство Бърни и Дъги Легет!

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

        И тази година нашите приятели Бернадет и Дъги Легет, извършиха фантастична и огромна работа съвсем доброволно. Тези хора с големи сърца работят неуморно. Подариха на децата ни около 40 големи кашона с играчки, дрехи, обувки, одеала плетени специално за нашите деца , уреди и съоръжения за игри на двора. Тук са специално направените Коледни кутии за всяко дете. Те ще бъдат изненада за Коледната нощ! БЛАГОДАРИМ на  семейство Легет! БЛАГОДАРИМ на целия им  екип! ГОЛЯМ ПОКЛОН! Вие сте част от нашето голямо семейство. 

 

По-вече за дейността на семейство Легет : ->ТУК

 

 

 

 

 

 

С
29
2012

Национален фестивал

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

 

Вчера и днес две наши деца от къщата имаха своите прекрасни преживявания и емоции. Нащето ЦНСТ, взе участие във Втория национален фестивал на социалните домове на 28.09.2012г. Той се проведе под патронажа на Областният управител проф. д-р Пенчо Пенчев се проведе в СУПЦ „Климент Охридски" в свищовското село Овча могила. Организатор на проявата е сдружение „Поощряване и подпомагане на детски таланти ВЕГА".

Благодарим на община Главиница, за това, че ни предоставиха транспорт и ни дадоха възможността да пътуваме комфортно и удобно!
Завърнахме се заредени с положителни емоции. Обменили опит и завързали запознанства с други колеги и деца от ЦНСТ и социлни услуги за деца!

 


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=970426

 


evr-s Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”. esf_bg

 

Glavinitsa_2

 

 

evr-s esf_bg

 Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”.

 

Декларация

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Главиница и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.