В момента има 6 посетителя в сайта
Брой прегледи на съдържанието : 139573
О
11
2015

За проекта "Здрави и щастливи деца!" април 2015 г.

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

Ротаракт клуб „София-Тангра”, съвместно с Ротари клуб „Тутракан” и Интеракт клуб „Тутракан” реализираха проекта „Здрави и щастливи деца”, осъществен в центъра за настаняване от семеeн тип в село Малък Преславец, община Главиница, обаст Силистра.
Стойността на всички дейности, свързани с проекта „Здрави и щастливи деца” в център за настаняване от семеен тип в село Малък Преславец възлиза на сумата от 9000 лв (като сумата е приблизителна). Проектът включва: извършване на ремонтни дейности, подновяване на дървената дограма с алуминиева, организиране на туристическо посещение в гр. Варна и раздаване на подаръци. На 01.03.2015г. Ротаракт клуб „София-Тангра“,http://rotaract-tangra.org/novini/53/ Ротари клуб „Тутракан” и Интеракт клуб „Тутракан” организираха празничен ден, в който заедно с децата да посрещнат Баба Марта.

След реализирането на проекта , вече цялата сграда е с нова дограма!
Ротарианци, Вашата помощ е неоценима за нас!

 


О
10
2015

Нови легла - дарение

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

От м. юли  имаме нови легла, благодарение на приятелите на семейство  Бернадет  и Дъг  Легет  (https://www.facebook.com/groups/friendsoforphans/?ref=bookmarks).
Те направиха много за нашите деца! Децата са щастливи! Благодарим ! Вашата помощ е безценна. Бъдете здрави и благословени!
П.п. Леглата са направени по поръчка и съобразени с вече утвърдения интериор- светли, свежи цветове!

 

 

 Ю
17
2015

Децата имат нужда от:

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл
Вече е ваканция! Лятото е в разгара си и децата са целодневно вкъщи! За децата този сезон е за игри и забавления, но за нас, възрастните е и време за ремонтни дейности! Предстои ремонт, който ще наложи по възможност да изведем децата, от сградата! А и това е време за летен отдих на море! Но нашия бюджет, се оказва толкова недостатъчен и не можем да отделим средства за да ги заведем.                                                                                                                                                           Искрено се надявам да се намерят средства с които ще можем да реализираме един слънчев отдих на децата!                                                                                                                                                          
Ю
10
2015

На Фестивал в гр.Павликени 2015

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл
На 4 и 5 юни  част от децата в нашата къща се забавляваха заедно в гр. Павликени по време на петото юбилейно издание на Националния фестивал за деца с таланти от социалните домове „Като звездите“.

Благодарим на  г-жа Анастасова! За това, че е  наш приятел и успява  винаги да ни донесе  нови емоции и сили за утрешния ден!     

                          

https://www.facebook.com/DetskiFestivalKatoZvezdite?fref=ts


П.п. Повече информация за събитието :

http://www.kmeta.bg/obshtestvo/viceprezident%D0%B0t-margarita-popova-otkri-festival-v-pavlikeni-snimki-48081.html

 

 


А
10
2015

Елате ни на гости!

Написано от Даниела Димитрова
ПДФПечатЕ-мейл

До ЦНСТ - с. Малък Преславец                                                                     

 

https://www.youtube.com/watch?v=ganVAdoONbI

 

evr-s Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”. esf_bg

 

Glavinitsa_2

 

 

evr-s esf_bg

 Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”.

 

Декларация

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Главиница и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.